Ring eller tekst 476 03 747

Aktiviteter

Vannaktiviteter

På alle våre turer er det mulighet til å legge inn lek og moro i vannet. Vi ankrer opp på et rolig sted og båtens gjester kan boltre seg med aktiviteter. Bak på båten har vi en superkul vannscooter som man kan leie. Eller vår egen skipper kan kjøre dere rundt med tube, vannski eller wakeboard. Scooteren har plass til tre personer. Vi har også SUP (stand up paddleboard) om bord, slik at man kan padle rundt for seg selv en liten stund. Og bading er det alltid tid til om man vil.

Vannscooter

FRA kr 1 500,- / ekskl. moms

Derom du har båtførerprøven, eller er født før 1980 kan du kjøre scooteren selv. Om ikke kan kaptein Dennis gi deg en liten rundtur i full fart på vår kule vannscooter med plass til 3 pers.

1 time

1-3 pers

Vannski

FRA kr 1 500,- / ekskl. moms

Dette er noe alle klarer. Du henger bak scooteren på vannski, og vi tilpasser farten etter dine ferdigheter. Har du ikke tro på at du skal komme opp kan du starte sittende på båten. Dette er gøy!

1 time

1 pers

Wakeboard

FRA kr 1 500,- / ekskl. moms

Wakeboard er en artig vannaktivitet. Står du på snowboard er det ikke så vanskelig å stå, men de fleste strever litt med å komme opp. Er du klar for en utfordring bak på scooteren?

1 time

1 pers

Tube

FRA kr 1 500,- / ekskl. moms

Om bord i båten har vi en superkul tube. La kapteinen kjøre deg rundt bak på scooteren. En kjempegøy aktivitet som trimmer både latter- og magemusklene.

1 time

1 pers

SUP

Inkludert i prisen

Padle deg ut en liten tur på egenhånd med vår SUP som vi alltid har om bord i båten. En fin måte å utfordre balansen og lekenheten på.

1 time

1-2 pers

Bading

Inkludert i prisen

Vi tar oss alltid tid til en dukkert eller to. Vi kan ankre opp og dere kan bade fra båten før dere spiser deilig mat, eller gå i land og bade fra en av Oslofjordens strender.

1 time

1-12 pers